Hoe werkt KMH HelpMee?

Met HelpMee bereik je dankzij de hulp van vrienden, familie en kennissen een netwerk van honderden potentiële kopers en huurders.
Nog geen HelpMee account? Vraag of jouw makelaar al gebruik maakt van HelpMee of neem contact met ons op.

Een uitnodiging van de makelaar

De makelaar nodigt je per e-mail uit om jouw persoonlijke HelpMee pagina te activeren.

Voeg unieke informatie toe

Voeg unieke, relevante informatie toe aan jouw promotiepagina. Denk bijvoorbeeld aan je beste herinneringen, leuke anekdotes, kenmerken van het huis of nuttige voorzieningen die in de buurt te vinden zijn.

Nodig je netwerk uit en creëer maximaal bereik

Nodig vervolgens je eigen netwerk uit om de woning te promoten. Jouw netwerk zal op zijn beurt weer unieke, relevante informatie over de woning toevoegen en delen. Zo activeer je zowel jouw eigen netwerk als het netwerk van vrienden, familie en kennissen. Op deze manier maximaliseer je het bereik van jouw woning, sharing = caring ♥ !

Competitie starten

Daag je vrienden uit om te helpen bij de promotie van jouw woning. Voor elke actie die uitgevoerd wordt op het HelpMee platform ontvangen zij punten. Als verkoper kun je een prijs uitreiken aan degene die de meeste punten heeft verzameld of die de gouden tip tot verkoop heeft gegeven. Let the games begin!

Behoud zelf de controle

Je behoudt altijd zelf de controle over wat wel/niet gepubliceerd wordt. Als eigenaar of huurder kun je toevoegingen van je vrienden goedkeuren of verwijderen.

HelpMee Video App

Kruip in de regisseursstoel en film diverse scènes van je huis. Klaar? Upload je video via de app en na een korte controle aan onze zijde verschijnt jouw video automatisch op YouTube. De HelpMee Video App is GRATIS beschikbaar voor alle HelpMee gebruikers!